Flinke, vesle Fanterampen min!

Mandag møtte hundene og jeg, Birgitta og tre av jentene hennes. Tutta var med Andreas på «alenetur» og da ble det Tia (hun er like gammel som Ebbie), Bambi (hun er like gammel som Pia) og veslejenta hennes Maja, som bare er 9 uker gammel, som møttes i dag.

Vi gikk en liten luftetur med alle sammen først, før vi satte opp en liten rally-bane på 5 skilt. Jeg trente som vanlig en og en hund, og da måtte de to andre vente i bilen. De er stille og rolige «ventehunder», så det fungerer veldig bra.

Ebbie trente først og deretter Pia. De var ikke så veldig fokuserte i dag,  og de var ikke lette å få «opp» noen av dem. Derfor lekte vi heller litt og jeg belønnet ro og stillhet når Birgitta trente med sine. Det skal også trenes på. Det kom endel hunder forbi, og jentene var veldig flinke. Ingen bjeffing eller draing i bånd.

Fanterampen fikk også trene i dag. Han gikk faktisk hele rally-løypa, og han var flinkere enn jentene i dag. Hehe… han datt litt ut fordi han måtte snuse. Tatt i betraktining av at vi var i et fuglereservat, jobbet han ekstremt bra og han var veldig rolig, blid og fornøyd. Selv om goddisposene lå på benken og han satt like ved, voktet han ikke på Tia og Bambi, da de gikk forbi.

IMG_8800

Pia syntes at det var innmari morsomt med Maja. Pia har et utrolig flott språk, hun er kjempesnill med andre hunder og hun gikk helt ned på Maja`s nivå. Hun er nok den hunden jeg har hatt, som er snillest og flinkest med andre hunder. Marko var også en super hund i så måte, men han var ikke like sosial med andre hunder, som Pia er.

IMG_8795

IMG_8790

IMG_8791

IMG_8792

IMG_8793

Da vi var ferdige med treningen, fikk Fanterampen  gå litt løs (med båndet hengende etter seg) sammen med jentene til Birgitta. Han var overraskende lydhør og holdt seg nærme oss. Kanskje han endelig begynner å bli voksen, i en alder av 8,5 år? Det er så hyggelig å være sammen med Fant når han er rolig og fokusert, da koser vi oss skikkelig.

IMG_8812

IMG_8811

IMG_8810

IMG_8809

IMG_8807

IMG_8808

IMG_8804

IMG_8802

IMG_8801

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: