Kongsberg Hundeklubb, freestylegruppe.

Tirsdag kveld møtte jeg freestylegruppa til Kongsberg Hundeklubb. Jeg skal være instruktør der en gang i måneden fremover.

Jeg presenterte meg selv, og deltagerne fortalte også litt om seg selv. Vi pratet om ønsker og mål for hver enkelt og om hvordan de ønsket å legge opp treningene med meg. Et par av deltagerne konkurrerer i kreativ lydighet, og det er jo morsomt.

Etter dette gikk jeg rundt og hjalp hver enkelt med det de trente på, for jeg ville bruke tid på å bli kjent med deltagerene og hundene deres. Det gjør det litt enklere å lage et treningsopplegg for neste trening med dem.

Jeg var også så heldig at det var sommeravslutning denne kvelden, og da gikk vi inn i hytta de har til disposisjon. Tenk å ha så flotte treningsmuligheter da, jeg ble rent misunnelig.

Bildene er tatt fra hjemmesiden og viser klubbhuset og banen som freestylegruppa har til sin rådighet.

ec56dfbbff-hytta1

apellbaneliten

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.