Kongsberg Hundeklubb, freestylegruppe.

Tirsdag kveld møtte jeg freestylegruppa til Kongsberg Hundeklubb. Jeg skal være instruktør der en gang i måneden fremover.

Jeg presenterte meg selv, og deltagerne fortalte også litt om seg selv. Vi pratet om ønsker og mål for hver enkelt og om hvordan de ønsket å legge opp treningene med meg. Et par av deltagerne konkurrerer i kreativ lydighet, og det er jo morsomt.

Etter dette gikk jeg rundt og hjalp hver enkelt med det de trente på, for jeg ville bruke tid på å bli kjent med deltagerene og hundene deres. Det gjør det litt enklere å lage et treningsopplegg for neste trening med dem.

Jeg var også så heldig at det var sommeravslutning denne kvelden, og da gikk vi inn i hytta de har til disposisjon. Tenk å ha så flotte treningsmuligheter da, jeg ble rent misunnelig.

Bildene er tatt fra hjemmesiden og viser klubbhuset og banen som freestylegruppa har til sin rådighet.

ec56dfbbff-hytta1

apellbaneliten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: