Heelwork program.

Jeg har satt meg ned for å lage et heelwork til meg og Ebbie. Pia går nok det samme programmet, tenker jeg, ellers lager jeg et freestyle program i tillegg.

Det er morsomt å sitte slik og planlegge. Musikken står på, jeg noterer meg hvor skiftene i musikken kommer (skriver ned sekund), deretter tenker jeg på startposisjon og avslutningsposisjon. De må «sitte» godt, begge to. Jeg skriver ned alle fot-posisjonene hundene kan, og hvilke freestyleøvelser jeg skal benytte for å skifte mellom fot-posisjonene osv.

Søndag skal jeg ut og prøve på den første delen av programmet. Jeg regner med at det må korrigeres og forandres litt, men det hører med. Det er veien til målet som er morsomt, synes jeg.

IMG_8850

IMG_8853

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Heelwork program.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.