Solbu + rallymix trening.

Lørdag bare MÅTTE jeg reise til Solbu. «Nyevegen» åpnet fredag, noe vi hallinger har venta på i omtrent 70 år, faktisk. Jeg har venta på vegen i mange år, og nå endelig ligger den her. Jeg sparer ca 20 minutters kjøring til Solbu og det er ganske mye. Hipp, hipp hurrrrraaaaaa!!!

Det var en helt utrolig merkelig følelse og kjøre av vegen ved Sokna og putselig være på Krødern. Nyevegen har både 80 og 90 fartsgrense og to felt flere steder. Jeg slipper altså å kjøre over Soknedalsåsen, Hamremoen og Noresund. Der er det både 50, 60 og 70 soner og det er godt å slippe å kjøre så «hakkete».

binary-378730-647783

Jeg kom ihvertfall til Solbu lørdag ettermiddag med Pia og Ebbie. Fant ventet på Martine og David hjemme på Jar, sammen med Arne, for de har vært på jobbreise i tre uker. Du kan tro han ble glad da de kom hjem seint på kvelden. Martine er den aller, aller beste vennen Fant har ❤

Jentene fikk et griseøre hver og så koste vi oss nede ved Buvatn. Det regnet litt og var faktisk kaldt, derfor måtte jeg fyre i ovnen. Når jeg gjør det, er det faktisk kaldt. Hehe…!

IMG_9117

IMG_9118

IMG_9121

Søndag, og vi har hatt en rolig dag. Ingen tur, bare rusling i hagen, en te-kopp på brygga og avslapping på verandaen og inne.

På ettermiddagen fikk jeg litt «treningsabstinens» og fant ut at jeg skulle sette opp et par sekvenser i rallymix i hagen. Pia er alltid førstemann ut, for Ebbie går som oftest og gjemmer seg når hun skjønner at vi skal trene. Pia og jeg lekte og koste oss, og da ville Ebbie også bli med.

P1090072

Jeg trente tre – fire ganger med hver hund pr. sekvens og de var kjempeflinke i dag. Når treningen går så bra som i dag, er det utrolig morsomt å trene.

P1090074

P1090079

Nå sover jentene og jeg sitter og slapper av på verandaen. Det er godt å tenke på at jeg bare kan sitte og kose meg resten av kvelden, og at jentene er fornøyde og trøtte etter kos og trening.

Jeg har tenkt å trene en formiddag denne uka, antageligvis torsdag. Hvis du har lyst til å bli med, er det bare å gi med beskjed. Jeg kommer til å legge det ut på facebook (Jar Hundeskole) og på hjemmesida. Det er bare å følge med der.

Fortsatt god sommer, fra meg og mine.

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.