Helga i bilder.

Her kommer det bilder fra helga. De er fra Solbu, turer til Tunhovdåsen, biltur til Fekjan, godbitsøk i hagen, nydelig fullmåne og trøtte hunder.

Berit har spurt om hun kan få stille ut Pia i august. Hun vet at jeg ikke kommer til å gjøre det selv, og jeg synes det var veldig hyggelig at hun spurte. Jeg må derfor begynne å trene med Piamor. Springe fint i ringen, tannvisning, å bli tatt på beina og flytte dem hit og dit, stå (med omvendt lokking. Det er hun ganske flink til) og fokus. Jeg må få andre jeg kjenner til å kjenne på kroppen og tennene hennes, for  det har vi ikke trent på. Jaja… vi får se hvordan det går.

I dag trente jeg derfor «stå» med alle tre + å stå stille mens jeg løftet på beina til hundene. Det er nok bra at vi har noen uker til å trene på, virker det som (LER).

For ordens skyld, det er Pia som tar «gledesruller» på bildene og ikke Ebbie.

DSC_0076

DSC_0081

DSC_0086

DSC_0094

DSC_0097

DSC_0101

DSC_0111

DSC_0121

IMG_9200

IMG_9206

IMG_9208

IMG_9214

IMG_9216

IMG_9221

IMG_9228

IMG_9230

IMG_9235

DSC_0080

DSC_0087

DSC_0083

DSC_0089

IMG_9244

IMG_9246

IMG_9254

IMG_9273

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

4 kommentarer om “Helga i bilder.”

  1. Så fine bilder ! Rare Pia, med griseøre i munnen… 😉
    Så gøy med utstillingen! Det vil jeg gjerne dra å se på! 😁 Når og hvor?

  2. Pia er en skikkelig raring, ja. Snill og god, men hun har sine egne meninger om forskjellige ting.

    Utstillingen er søndag 17. august på Lørenskog. Det hadde vært veldig trivelig om vi kunne reist sammen den dagen ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.