Formiddagsidyll på Solbu!

Lørdag formiddag koste vi oss i hagen på Solbu. Det var stille og fredelig, hundene koste seg og jeg hadde tatt med meg en tekopp og fotoapparatet mitt.

Kan en bedre ha det, spør nå jeg.

DSC_0075

DSC_0077

DSC_0078

DSC_0080

DSC_0081

DSC_0084

DSC_0091

DSC_0092

DSC_0093

DSC_0096

DSC_0097

DSC_0098

DSC_0102

DSC_0104

DSC_0109

DSC_0111

DSC_0113

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Formiddagsidyll på Solbu!”

  1. Ja, det er utrolig fint her nå. Jeg tok med meg det «store» fotoapparatet og det tar så fine bilder. Ihvertfall når jeg klarer å stille det ordentlig inn. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.