Privattime på Låplassen.

Tirsdag hadde jeg en privattime med en aldeles herlig, treningsvillig, kjempesnill og god samojedvalp, på snart fire måneder. Vi snakket om valpeproblematikk, slik som biting i bein og hender, biting i bånd og masse annet.

P1020620

I tillegg startet vi på treningen som er viktig for en valp. Lekse til neste gang, blir å trene på det vi startet på i dag. Det skal trenes inn hjemme, utenfor huset og i alle miljø som de ferdes i.

Vi jobbet bl.a. med kontakt, og se så flink vesle Frost var.P1020611

P1020618

Jeg tenker at han er dyktig sliten i kveld, Veronica. Takk for noen fine timer på Låplassen. Jeg gleder meg til å følge dere videre.

P1020619

Fant hadde gått tur med Martine på hytta, mens jentene og jeg var på Låplassen. De hadde gått tur til Krafsen og gått via Buvassbrenna Hyttegrend på hjemveien.

Jentene og jeg gikk tur på hjemveien. Vi stoppet ved Synstevatn og gikk opp til et utsiktspunkt en halvtimes gange derfra. Vi trente litt, også. Det ble fri v. fot, innkalling, dekk, apportering m. håndtarget og litt andre ting.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.