Hjertet mitt, vesle ni-åringen vår!

128-2838_IMG

Hjertebarnet, Pomsen, Jånnepånne, Fanterampen ❤ ❤ ❤

IMG_9228 IMG_8463

Fanterampen hadde bursdag mandag. Hipp, hipp hurraaaa for deg, lille venn! Tenk, han er nå 9 år gammel. Hvor fort har ikke disse årene gått! Helt utrolig.

For øyeblikket har han det så bra som han aldri før har hatt det. Han bor jo sammen med Martine og David på Skøyen/Hoff og koser seg med å være «alenehund». Han får masse kos og god mat, han går på tur, er med dem på bilturer og han har en egen hage som er bare hans. Han oppfører seg veldig bra og er lite stresset og «høyt» oppe. Jeg går turer med han ihvertfall hver torsdag og så passer jeg han når David og Martine har planer, som ikke inkluderer Fant.

Jeg savner Fanterampen min, jeg ❤ Jeg ser at han nyter livet sitt nå, og han velger faktisk Martine og David, fremfor meg og jentene. Han koser seg allikevel veldig når han er sammen med oss. Han leker med jentene, han er ivrig til å trene og han koser masse med Arne og meg.

I dag har Fanterampen og jeg hatt vår «aleneturdag», mens jentene var med Gina Marie på hundelufting. Fant og jeg gikk tur i Maridalen. Vi startet ved Maridalen Skole, deretter gikk vi forbi barnehagen så til Maridalen Kirke, videre til Mariakirkeruinene

IMG_0415 IMG_0418 IMG_0420 IMG_0421

deretter til Maridalen Bygdetun og hestene der…

IMG_0422

…. før vi gikk til bilen igjen.

Fant gikk i fleksibånd, men vi gikk en tur inn i skogen slik at han fikk springe løs. Det syntes han var godt.

IMG_0409 IMG_0405

Han springer ikke så langt fra meg nå, han kommer på innkalling og han klarer å sitte LITTEGRANN i ro, når jeg ber han om det. Han er ivrig og glad og logrer og vil gjerne trene litt. Jeg merker allikevel at han ikke er tre år i kroppen sin, selv om hodet hans ikke er en dag eldre enn det 😉

Da vi gikk forbi Maridalen Skole og barnehagen, «sladret» han til meg. Det trente vi så utrolig masse på da han var yngre, fordi han var så engstelig og utagerte på unger. Det er det mange år siden han har gjort nå, men han «sladrer» fortsatt. Da vanker det alltid en belønning.

IMG_0411Fant skal være hos oss noen dager nå, for Martine og David skal til Sverige i helga. Vi får vel trene litt, gå turer og kose oss sammen med gullgutten vår. Pia og Fant er veldig gode venner, og de leker draleken og de tuller og tøyser. Ebbie er også med, men hun holder seg litt i bakgrunnen og nøyer seg med å bjeffe på dem.

Nå venter vi på vinter og snø!

IMG_7544

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Hjertet mitt, vesle ni-åringen vår!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.