«Kosedager» og trening/lek innimellom.

Vi lever i beste velgående, hundene og jeg. Vi går turer, de er «ventehunder» når jeg er på jobb, vi trener LP, triks, søk og spor og vi koser oss. Vi er sammen med gode hundevenner og hundene er snille og greie å ha med å gjøre.

Fanterampen var hos David og Martine i tre uker i strekk, da Pia hadde løpetid. Forrige lørdag kom han hjem og da ble han her til tirsdag. Tirsdag kveld ble han med Martine og David til Skøyen igjen. Han koser seg så utrolig mye sammen med dem, og de er så flinke med han ❤ Fredag ble han med meg hjem igjen, for Martine og David har mange planer de neste dagene. Nå blir han nok hjemme hos oss, til over nyttår.

Ebbie er i kjempeslag om dagen og hun er utrolig morsom å trene med. Hun hopper inn i utgangsstilling og tilbyr atferder stadig vekk. Pia er også treningsvillig, men hun er jo ikke like «eksplosiv» som Ebbie-mor. Fanterampen vil også trene, både på tur og hjemme og det er noe jeg liker veldig godt.

Jeg har trent noen ganger med Jar Hundeklubb og da har jeg laget treningsplaner for hver hund. De har jeg holdt meg til, og da er det også blitt effektive treninger. Det er jo morsomt.

Jeg deltar på et par kurs nå og jeg har meldt meg på noen flere. Disse kursene er planlagt jan. + febr. 2015.

  • Konkurranselydighetskurset online med Klickerklok, fortsetter ut februar mnd.
  • «Samarbeid og kontroll». Thomas Stokke9 leksjoner over 18 uker. Fortsetter ut februar mnd.
  • Introkurs SMELLER. JanuarGry Elisabeth Brudheim og Gro Saugerud. 
  • Konkurransekurs i SMELLER kl.1Stig M. Berg.
  • Lydighetskurs i februar. Maria Brandel.

Jeg har lyst til å trene SMELLER utover våren på Låplassen, Nesbyen Hundeskole. Jeg har laget en gruppe på facebook, for de som har lyst til å bli med og lære mere. Jeg blir ikke godkjent instruktør, det er det nesten ingen som er enda, men jeg vil få et grunnlag, slik at jeg kan holde introkurs i sporten. De som vil bli med og trene, må ha deltatt på en en kvelds introkurs først. Enten hos meg, eller hos andre. Hver enkelt blir da ansvarlig for sin egen trening og sitt eget treningsopplegg. Jeg blir også med på treningene med egne hunder. Vi hjelper hverandre under treningene og kommer med konstruktive tilbakemeldinger og refleksjoner underveis.

HER finner du facebook gruppa i SMELLER, ved Nesbyen Hundeskole.

Bilder fra de siste ukene:

Ebbie er skikkelig «på», og hun er full av futt og fart.

IMG_0629

IMG_0632

IMG_0643

Lek ved Maridalsvannet.

IMG_0665

Vi har vært på Solbu noen ganger, også.

IMG_0670

Nydelige farger, en tidlig morgen ved Buvatn.

IMG_0673

IMG_0711

Fanterampen koser seg på tur.

IMG_0741

Han går spor som en «gud».

IMG_0756

Nam…. nam…. leverbiter er kjempegodt.

IMG_0772

Tur på Skytterkollen.

IMG_0790

Har du goddis, mamsen?

IMG_0796

Fellesdekk 🙂

IMG_0801

Fanterampen med «fangsten» sin.

IMG_0809

Så trøtt blir en liten cocker gutt etter spor og kos med Pia og Ebbie.

IMG_0816

Trekløveret mitt ❤

IMG_0839

Det har vært lite snø i Maridalen, men nå er det heldigvis kommet et lite lag.

IMG_0848

På Haslum Kirkegård. Mine besteforeldre og onkel`s grav.

IMG_0867

Tur med de fire småjentene til Birgitta. Endelig er det kommet et lite lag med snø. Tepause for meg og Brigitta og et lite godbitsøk for de fir-beinte.

IMG_0878

Haga Golfbane.

IMG_0887

Ebbie tar «gledesruller» hvor som helst og når som helst.

IMG_0891

 Fortsatt god førjulstid, fra meg og mine ❤

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.