Dagene går……..

Dagene går og januar er snart ved veis ende. Det skjer ikke så mye spennende om dagen egentlig, hverdagene går sin vandte gang. Det er jobb, turer, litt hundetrening og noen privattimer både i Bærum og på Nes.

Dette er fra en tur i Maridalen.

IMG_1090

IMG_1094

Vi har begynt å trene SMELLER og det synes jentene er kjempemorsomt. Fant har vært hos Martine og David de siste ukene nå, og jeg har derfor ikke fått startet treningen med han enda. Jeg skal vise Martine hvordan hun kan trene med Fanterampen, så kommer nok de i gang ganske så snart.  Vi får bruke ei fjær som «smeller», så går det nok veldig bra 🙂

Vi har ikke trent så mye enda, for den siste uka har jeg ligget med influensa. De siste par dagene har jeg allikevel klart å dele opp godbiter og så har vi startet litt på markeringstreningen. Både Pia og Ebbie er kjempeivirge og jobber på som bare det. Jeg har bestilt baner + bokser (øvelse 1), som jeg skal hente når jeg blir helt frisk, jeg har kasser (øvelse 2) + at jeg har bruskasser som brukes som et substitutt for utvendig søk på et kjøretøy (øvelse 4). Alt er dermed i boks til å trene på klasse 1 øvelsene.

Omtrent hver onsdag er Maridalen Kirke åpen. Jeg pleier å stoppe og gå inn når jeg har mulighet til det.

IMG_1104

Det er fint i Maridalen om vinteren, også.

IMG_1102

Ellers trener jeg faktisk endel LP om dagen, med både Ebbie og Pia. Ebbie er bare helt «rå», hun er utrolig entusiastisk og full av energi. Hun halter ganske fort ved anstrengelse, derfor er «smeller» en flott hundesport for henne. Hun elsker jo å søke, den jenta.

Pia er også morsom å trene med nå. Hun er fokusert og ivrig og tilbyr trening på hver eneste tur. I dag har jeg tenkt å legge noen treningsplaner for markeringstreningen. Jeg trenger å ha skrevet ned kriteriene, for da jobber jeg bedre.

GOD HELG, ALLE SAMMEN!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.