Smellertrening!

Vi trener smeller om dagen. Det er veldig morsomt for både hundene mine og meg. Vi trener litt alene og litt sammen med Birgitta og jentene hennes. Forrige uke trente vi i garasjen hjemme på Jar, mens vi torsdag leide smeller-kjeller`n til Ylva, under dyrebutikken 4 poter på Haslum.

Jeg har skrevet et par innlegg på bloggen til Nesbyen Hundeskole vedr. treningen. Istedetfor å skrive det inn på nytt her, legger jeg ut linken til bloggen, for de som har lyst til å lese litt om de siste dagene våre HER.

Nå er Fant hjemme hos oss noen dager. Han er blid og fornøyd og veldig glad for å være sammen med Pia og Ebbie. Han har det aller best hos David og Martine, for der er han jo alenehund. Jeg merker at han blir sliten etter noen dager hjemme, og da er det godt for han å kunne reise til Skøyen igjen.

Fredagsturen gikk i to puljer. Det er så glatt ute nå, derfor er det vanskelig å gå med tre hunder i bånd. Pia og Fant gikk først sammen.

IMG_1536 IMG_1537 IMG_1541

Ebbie fikk en alenetur med meg. Det var så fint å gå med henne alene. Vi rusla litt rundt i området rundt Haslum Kirkegård og utforska noen småveier der.

IMG_1546 IMG_1551 IMG_1561

Da vi kom hjem, var hundene trøtte og la seg for å sove. Ebsie-pepsie sovnet godt på sofaen.

IMG_1563

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.