FIne dager.

Det går mot lysere tider. Dagene blir lengre og jeg får mere overskudd. Jeg har mine vandte gjøremål, som de fleste andre også har. Det blir som vanlig noen turer i Maridalen før jobb.

IMG_1716 IMG_1711 IMG_1715

I tillegg har jeg noen privattimer, akkurat passe mange, og det er alltid veldig trivelige timer.

Vi trener smeller et par ganger i uka og litt lydighet/triks.

IMG_1442 IMG_1698

IMG_1468

Jeg planlegger vårens kurs jeg skal holde på Låplassen. Jeg starter med et innkallingskurs neste uke, og fortsetter med intro-kurs i smeller + et kurs som jeg har kalt «samarbeid og ledelse».

IMG_1679

Nå er jeg på Låplassen. Her er vi på morgentur på jordet vårt. Jentene har på seg sele og bånd, fordi jeg så rådyrspor i snøen. Rådyrene går over jordet, inn i hagen vår, så inn i den vesle skogen til høgre i bildet og fortsetter nedover jordene.

IMG_1734

Vi trente innkalling…

IMG_1737

– og litt enkel lydighet. Fra sitt til dekk, deretter opp i stå, dekk og sitt og en liten snurr til slutt.

RIKTIG GOD HELG, fra meg.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.