Onsdag, rett og slett.

Innimellom jobb, husarbeid og planlegging av kurs, har Ebbie og Pia fått noen treningsøkter i dag. Det startet med en formiddagsøkt i Maridalen. Jeg la først ut et spor til hver av dem, før vi rusla oss en tur mens sporene fikk hvile. Vi trente litt fellesøvelser også, for at liggetida skulle bli litt lengre. Vi trente avstandsdirigering (dekk – stå – sitt osv), deretter ble det litt lineføring med Pia, mens Ebbie måtte vente. Pia måtte også sitte i ro mens Ebbie og jeg trente og det klarte hun veldig bra. Hun er jo litt utålmodig av seg, veslejenta Pia.

Sporene var 300 meter for Ebbie og 350 meter for Pia. Det gikk ikke så værst til å være årets første spor. Ebbie var kjempeivrig og logret mens hun gikk. Pia var litt mer ufokusert og vinglet litt mere, men hun jobbet bra hun også. Begge kom seg til sporslutt og der var belønningen litt goddis og ei leike. Det ble mye leik og moro, i tillegg til at begge to fikk et søk etterpå.

I kveld ble det et par smeller-økter på jentene. Jeg var litt ufokusert og lot egentlig Pia og Ebbie kjempe litt om å jobbe. Vi trente på romsøk med blomsterpotter og på bane. Jeg vil at begge to skal markere med å bukke, for det ligger veldig naturlig for dem. Det er bare å vente dem mere ut, så kommer nok det seg, også.

Ingen bilder i dag, dessverre.

Torsdag holder jeg kurs på Låplassen, og fredag er det trening for de som ønsker og kan, også på Låplassen. Vi trener fra kl. 11.30 – ca kl. kl. 13.00. Vi tar en fellesøvelse til slutt., ellers er det opp til de som kommer, å lage sitt eget treningsopplegg. Er det noen som har tid og lyst til å bli med, er dere hjetelig velkomne.

Lørdag er det intro-kurs i smeller som står på agendaen, og det gleder jeg meg veldig til.

Jammen meg går ukene fort, dere.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.