En fin torsdag.

Torsdagen startet med plenklipping og stell av blomster. Det er veldig koselige ting å gjøre synes jeg, og så blir det så fint også.

Hundene koste seg ute i hagen mens jeg drev på og de var snille og stille. Ingen bjeffing eller hopping på gjerdet. Det er Pia som noen ganger «drar» i gang, men det er nå bare når det er hunder som går forbi. Alt annet (mennesker, syklister, skatere osv.) står hun bare og ser på. Det er godt, synes jeg.

Jeg tok med meg hundene og reiste på jobb noen timer. Etter jobben gikk jeg tur på Øvrevoll Galoppbane med jentene. Vi rusla litt, satt og slappet av på en benk og koste oss. Det var så deilig vær, passe varmt og litt vind. Akkurat passe for meg 🙂

IMG_2495

Vel hjemme slappet vi av litt, Pia og Ebbie sovna mens jeg begynte på planleggingen av klikker-intro kurset som jeg skal holde en kveld på Låplassen. Det blir en hyggelig kveld, tror jeg.

På kvelden reiste vi til Haslum Kirkegård. Jeg vannet blomstene på graven til mine besteforeldre og onkel, mens Pia og Ebbie satt stille og rolig og ventet.

IMG_2517

Ellers rusla vi rundt der en times tid. Jeg sier det igjen, det er så fint å gå tur der.

IMG_2497 IMG_2512 IMG_2521 IMG_2509 IMG_2523

Resten av kvelden slappet vi av, svoger Morten kom en tur innom før vi krøyp til sengs. I dag, fredag, skal jeg hente Pomsemann. Han skal være hjemme hos oss i helga, for Martine og David skal til Sverige.

IMG_9893

Fanterampen har vært plaget med ei vond hofte de siste dagene. Det er muskulært og det er skikkelig vondt. Han får vondt i hofta si kanskje en eller to ganger i året. Vi har tatt røntgen av hofta hans to ganger for å finne ut om det er noe alvorlig, men bildene har ikke vist noen ting. Etter noen dager på smertestillende, er han seg selv igjen. Han var i bedre form i går og jeg håper at han er bedre i dag. Jeg har funnet frem buret hans, lagt en god madrass og et teppe inn dit, slik at han kan gå inn dit når han ønsker ro fra søstrene sine. Det blir godt for han. Fanterampen elsker buret sitt 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: