Fanterampen.

Fanterampen er hjemme i helga. Jeg hentet han fredag og det var en glad, liten gutt som koste seg sammen med «søsknene» hjemme på Jar.

IMG_2541 IMG_2540

Dørene sto oppe hele fredagen, fordi det var så fint vær. Hundene gikk ut og inn og sov og slappet av ute.

IMG_2527

Fanterampen vil veldig gjerne være nær Pia og Ebbie noen ganger når han sover. Her har han lagt seg helt inntil Ebbie. Det synes jeg er så koselig. Han er jo så voktete ellers.

IMG_2531 IMG_2529

Det ble noen godbitsøk på dem også. Hele kveldsmåltiden sitt måtte de faktisk lete etter. Det var greit å gjøre det, når det ikke ble noen tur på dem.

De ble ihvertfall trøtte utpå kvelden!

IMG_2543

Jeg er blitt ferdig med hele hagen de siste dagene. Jeg har klippet gresset, lukt rundt trærne + langs hele gjerdet (der var det et villniss) og også utenfor gjerdet, jeg har plantet ferdig i potter og blomsterkasser (hvis jeg ikke skal ha noen blomsterkasser oppe på verandaen i år) og nå er jeg veldig fornøyd. I tillegg er også huset og garasjen endelig  blitt malt, så nå er jeg veldig fornøyd med både hus og hage.

IMG_2558 IMG_2490 IMG_2546

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.