Litt her og litt der….

Jobb og hus både her og der. Jeg pendler mellom Jar og Låplassen og jeg har en jobb å gjøre på begge steder. Jeg har kontorjobben min på Jar/Kjelsås og så har jeg kurs og privattimer på Nes. I tillegg koser jeg meg masse med å klippe og å «pynte» plen og å ta vare på blomstene som jeg har plantet på Jar og på Låplassen.

Slik har vi det hjemme på Jar.

P1030712 P1030705 P1030706 P1030707 P1030709 P1030704

P1030703

Pia og Ebbie skal også gå turer og å trene litt, men treningen blir det ikke så mye av for øyeblikket. Jeg er bare SÅ lite engasjert og det blir kun godbitsøk, enkle triks, litt lineføring og LP1 øvelser og ellers masse kos. Jaja… det fungerer, det også.

Fanterampen er hos Martine og David nå (som vanlig). Han var sammen med oss forrige uke, fra søndag til tirsdag på Låplassen, men var nok veldig glad da han fikk komme hjem til Martine igjen. Han koser seg veldig når han er sammen med jentene, men det holder med ca tre dager. Blir det lengre, blir han voktete og går fort og høyt opp i stress, og der blir han til han igjen blir «alenehund».

Her sitter Fant på verandaen og speider utover jordet vårt. Er det fugler han kikker etter, mon tro?

IMG_2801

Fant og Ebbie har et veldig godt forhold. Pia og Fant er «ramperadarparet».

IMG_2808

Fanterampen kan til og med «holde» litt på Ebbie`n sin.

IMG_2809

Fant har trukket to tenner og fått beskjed om at de to svulstene han har i milten, er helt ufarlige. Puhhh…. jeg skal si at det var en enorm lettelse for oss alle. Nå er han så sprek som han ikke har vært på veldig lenge, og jeg er sikker på at han kommer til å overleve oss alle!

På Låplassen har Arne begynt å male låven. Han er nesten ferdig med å male en vegg. Det mangler kun å male de to dørene. Han skal male et strøk til enkelte steder, også.

P1030720 P1030718 IMG_2863

IMG_2773

IMG_2866

Ellers har vi vært på Solbu og hentet en buffe, et hjørneskap og ei seng, som vi har satt på Låplassen. Dette er møbler som vi egentlig har hatt til overs på Solbu og nå er de endelig kommet «hjem».

Det blir fint på Låplassen nå, men vi har ingen hast med å få alle rom helt ferdig møblert. Det kommer etterhvert. Se forresten hvor fine gulvene er blitt, etter at de ble slipt og behandlet. Dette er de opprinnelige gulvene fra da huset ble bygget i 1936. De hadde bl.a. vært malt.

P1030714 IMG_2832

Når jeg sitter på verandaen bak huset på Låplassen, ser jeg mot fjellet Beia,

IMG_2838 IMG_2836

og mot de to toppene Djupedokknatten og Bringenatten.

P1030724

Alle disse tre fjelltoppene er fine å gå tur til. Det blir høstprosjektene mine, når jeg ikke har fullt så mye å gjøre!

Ebbie var så heldig at hun fikk en «alenetur» med Karoline til Holmenkollen forrige uke. Jeg tror at de koste seg veldig, både Karoline og Ebsie-pepsie`n.

IMG_2829

Fanterampen går turer, trener litt og koser seg sammen med Andreas, David og Martine. Tenk så godt han har det nå. Jeg er så takknemlig for at de er så flinke med han og så glade i vesle rampegutten vår ❤

Hestene beiter ikke på jordet vårt for øyeblikket. De er på beite ved Tunhovd, mot Rødungen. De kommer tilbake når det er gått noe tid og gresset har vokst seg frodig og grønt igjen. Jeg synes det er veldig hyggelig å ha hester på jordet og koser meg veldig med dem. Jeg gleder meg til de kommer tilbake igjen!

DSC_0015

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Litt her og litt der….”

  1. Hvor har disse møblene vært oppbevart på Solbu? I annekset? Synd at hestene ikke er der lenger, når jeg endelig har booket et opphold. Til meg og 3ltr min 😉 Ja vi koste oss masse i Holmenkollen og Midtstubakkene! 💟💛💚

    Kjakji 🍤🍤 (hihi)

  2. Buffeen har stått nede i kjelleren,på venstre side når du kommer ned. Senga er overkøya på «101» (det ble forresten veldig fint på rommet når den ble tatt bort) og hjørneskapet har nok stått i kjelleren hos farmor (når jeg tenker meg om).
    Jaaa. kjempedumt at hestene ikke er her når du og tre-liter`n din dukker opp. Hehe….. 😉
    Du får booke tid en annen gang når hestene er kommet tilbake 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.