Koselige turer med Pia og Ebbie.

Det er fantastisk å bo på Låplassen og å ha Solbu og fjellet tett innpå seg. Jeg reiser til Jar noen dager innimellom for å gjøre kontorjobben min, ellers er jeg på Låplassen.

Når jeg er på Låplassen er jeg også ute på tur. Jeg reiste en dag til Solbu for å sjekke hytta og å kose meg der.

IMG_2980

Sommerblomstene begynner å komme nå. De kommer seint i år, pga. den kalde våren vi har hatt. Fint er det, ihvertfall, selv om ikke alle blomstene er i blomst enda.

IMG_2988 IMG_2990

Vi gikk vi en kjempefin tur rundt vannet. Dvs. ikke RUNDT vannet, men et stykke rundt og så snudde vi og gikk samme vei tilbake. Da slipper jeg å gå på asfalt, for det er ikke så godt for en dårlig rygg.

IMG_2977 IMG_2973 IMG_2967 IMG_2964 IMG_2955 IMG_2947

Gledesruller hører med på tur.

IMG_2943 IMG_2940 IMG_2929 IMG_2927 IMG_2921 IMG_2919

Pia har løpetid og da ser hun slik ut. Ikke er hun noe glad i å bade, heller. Det går til nød an å vasse litt.

IMG_2939

IMG_2984Jeg reiste på en impulstur en kveld og endte opp ved Jordesli. Jeg kom til å tenke på Drifteslepa som ble gjort i stand av Nes Historielag og som åpnet i 2002. Det er en ganske spennende historie som kan leses om slepene som gikk fra vest til øst for noen hundre år siden. Jeg synes at du skal ta deg tid til å lese om slepene på DENNE sida.

IMG_2870 IMG_2872

Jeg hadde dessverre ikke planlagt noen fjelltur og hadde ikke tatt på meg skotøy deretter. Jeg gikk derfor bare halveis opp, før jeg måtte snu. Historielaget har virkelig vært flinke og jeg klarte faktisk å gå ganske så tørrskodd et godt stykke oppover. Jeg kom til noen myrer som var ganske så våte, og da snudde jeg.

IMG_2901 IMG_2898 IMG_2897 IMG_2895 IMG_2888 IMG_2884 IMG_2881 IMG_2876

Det ble en veldig fin tur og jeg bestemte meg der og da for at jeg skal gå hele turen neste gang – i passende fottøy.

Det er fin utsikt fra Jordesli, og slike syn gjør meg alltid rørt. Jeg hadde bare med meg mobilen min, derfor ble det ikke så veldig fine bilder.

IMG_2906 IMG_2904

Da jeg kjørte nedover til Rukke igjen, kom denne karen plutselig ut foran bilen min. Det var et mektig syn og han sprang så elegant nedover veien, før han la på vei inn i skogen igjen.

IMG_2908

IMG_2910

De er virkelig majestetiske, disse skogens konger.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.