Regn og grått!

P1030767

I natt startet regnet ved 03.30 tida og det regnet til ca kl. 10.30. Nå har det vært opphold en stund og vi er ute og lufter oss litt, hundene og jeg.

P1030771

Ellers går det fint an å sitte ute på verandaen i regnværet, det er faktisk ganske koselig.

P1030765 P1030763

Jeg har tatt meg to dagers sommerferie og skal ikke på arbeid før onsdag. Det blir godt, kjenner jeg. I dag blir det en tur til Nes for å handle. Jeg pleier å handle på Tunhovd når jeg er på hytta, men nå har jeg drivstoff igjen til 2 mil og det er ingen bensinstasjon på Tunhovd. Da slår jeg to fluer i en smekk: fylle disel og handle.

Ebbie og Pia er ikke så glade i å være ute i vått gress (fine frøkner det der), og holder seg mest inne i hytta eller ute på verandaen, når jeg ikke er ute i hagen. Da står de og kikker på sauene som beiter på jordet til Berit.

P1030775

I dag er målet å få til en treningsøkt med jentene. Det er ikke så varmt i været og både hundene og jeg får mere overskudd  i slikt vær. Jeg skal lage en treningsplan, slik at treningen blir effektiv. Det er koselig å gjøre det, synes jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: