Vi emigrerer…..

…… fra Låplassen til Solbu. Jeg kom til Låplassen torsdag kveld og da var det varmt på Nes. Varmere enn på Jar også, faktisk.

Fredag formiddag reiste vi opp til Solbu. De som hadde bestilt en privattime denne dagen, avlyste timen på morgenen. Det er ting som kan dukke opp, men sjelden at timene blir avlyst. Nå må vedkommende vente til august, for jeg har ingen ledige timer til dem før, dessverre.

P1030754 P1030751

På Låplassen har det vært nærmere 30 grader og da er det altfor varmt for meg. Pia og Ebbie har det heller ikke så bra i varmen. Vi har reist til Solbu ved 12.00 tida og vendt nesa hjem til Låplassen ved 18.00 tida. Da får jeg både i «pose og sekk», synes jeg.

Pia er ikke så innmari glad i vann, og vasser derfor bare såvidt littegrann. Her kikker hun på pollenet i vannet. Det var masse pollen på bordet på verandaen også, selv om det ble vasket dagen før.

P1030756 P1030738

Ebbie er mye gladere i å være ute i vannet, men hun bader ikke, hun heller. Hun dytter nesa langt ned i vannet og «bobler» som bare det. Det gjør Pia, også.

Ebbie tramper ivrig i vei ut i Buvatn.

P1030758 P1030742

I helga har vi hatt koselig besøk av Karoline og ei venninde på Låplassen. De kom fredag kveld og reiste igjen søndag formiddag. Vi var en tur på Solbu lørdag. Vi viste Helle hytta og koste oss med mat og hyggelig prat.

P1030736 P1030762 P1030739

Lørdag kveld ble Karoline og Helle kjørt standsmessig til Hallingmarken i Kai`s cabriolet. Den hadde vi da ungene var små, og det var litt spesielt å se Karoline ta plass i den nå som voksen. Jentene skulle på konsert med Kurt Nilsen, mens Arne og jeg satt ute på verandaen og hørte på. Jeg fikk med meg konserten med DDE torsdag kveld på verandaen, også. Av det jeg kunne høre, var det en konsert med skikkelig trøkk i, og jeg storkoste meg.

Nå er jeg på Solbu og her skal jeg være til onsdag formiddag. Jeg skal en tur til Låplassen mandag for å sjekke hvordan det står til etter regn- og tordenværet som er meldt i natt, og for å vanne blomstene mine.

P1030730

Det er ikke blitt noen turer eller trening på hundene i helga. Jeg har ikke overskudd når det er så varmt. De har ikke savnet det heller, for de har vært slappe og varme, de også.

Det har vært veldig varmt på Solbu, også. Rundt 25 grader hver dag. Det har vært litt vind og da blir det litt mere lufting. Det at jeg har kunnet vasse litt og sittet på en luftig terrasse, har vært godt.

Kveldene på Låplassen har vært tilbragt på verandaen ut mot tunet, for der har det blitt «levelige» temperaturer etterhvert som kvelden har siget på.

Nå venter jeg på at regnet som er meldt i natt skal komme og så håper jeg at vi slipper tordenværet. Da blir Ebbie så fryktelig redd, stakkars.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.