En produktiv og fin tirsdag på Solbu :-))

Tirsdagen opprant med opphold og sol, og akkurat passe temperatur for meg. Jeg startet dagen med å pusse vinduer, tørke støv, vaske og rydde bort sengetøy og å kose meg med frokosten ute på verandaen.

Etter litt tid, reiste vi til Tunhovd for å handle. Det er heldigvis endel folk innom butikken nå, og det synes jeg er bra. Jeg vil veldig gjerne at butikken overlever, og da må folk handle og bruke butikken.

Jeg parkerte ved veien like etter Tunhovdkrysset og turen gikk ned til Tunhovdfjorden. Jammen meg godt at det ikke sto noen «kunder» og ventet ved bilen, da vi kom tilbake etter endt tur.

IMG_3032

Vi gikk på en koselig vei, som går til noen hytter.

IMG_3007

IMG_3010

IMG_3013

IMG_3030

IMG_3016

Jeg fant noe som jeg tror har vært et lite «kreftverk» ved en bekk. Det var laget til så fint med en slags mur av mosegrodde steiner som skulle lede vannet inn i kraftverket. Det hadde vært morsomt å sett det da det fungerte. Nå hadde det samlet seg opp mye rusk og rask rundt, og det synes jeg var ganske så stygt å se på.

Ebbie er som alltid ganske nysgjerrig på det som dukker opp.

IMG_3022

IMG_3021

IMG_3023

Etter turen så jeg litt på Tour De France, før jeg gikk ut og startet opp gressklipperen. Litt spent var jeg på om den ville starte, men den startet på første forsøk og «gikk som ei klokke». Jeg fikk klippet nesten hele plena og det ble som alltid, veldig fint.

IMG_3035

Jeg har igjen å klippe langs vannet og bak ved badet, men det skal jeg ta i morgen. I dag regner det lett, og da blir det så tungt å klippe. Jeg samlet opp gresset og tømte det i et slags deponi som vi har laget oss.

Det ble fire trillebårlass med gress.

IMG_3036

Pia og Ebbie fikk et godbitsøk i hagen.

IMG_3047

Vi tok kveldskosen på brygga, før vi gikk inn og tok kvelden.

IMG_3066

IMG_3063

IMG_3073

IMG_3076

IMG_3087

Jeg lot det stå igjen et parti med blomster nede ved brygga. Det er så fint med de gule og lilla blomstene, synes jeg.

IMG_3056

Jeg har endelig skrevet en treningsplan for hundene. I ettermiddag skal vi ta en treningsøkt har jeg tenkt. Hvordan det gikk, blir et senere innlegg.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.