Fanterampen er hjemme på ferie!

Tirsdag kveld hentet jeg Fanterampen hos David og Martine. Fant skal være feriegjest hos oss i noen uker nå, fordi David og Martine skal ha ferie. Jeg hadde satt igjen Pia og Ebbie hjemme på Jar da jeg hentet Fant, for jeg hadde planlagt en «alenetur» med han.

Vi gikk en tur på Øvrevoll galoppbane. Fant i sitt sedvanlige høye tempo med raske poteløft, fordi det ruslet noen småfugler i gresset rundt omkring.

IMG_3160

Det er veldig greit å gå tur med Fant nå. Han er snill og god og bryr seg veldig lite om det som skjer rundt han. Konklusjon: «øvelse gjør mester». Ja, for vi har jo øvet MYE på dette.

IMG_3161

Da vi kom hjem til Pia og Ebbie ble det bjeffing og lek ute og inne. Fant fikk et par knurr av Pia, fordi han var litt innpåsliten. Hun er akkurat ferdig med løpetida si (for to dager siden, perfekt timing altså), og hun var absolutt ikke klar for noe tullball fra Fant. Det respekterte han og nå er alt bare fred og fordragelighet.

Pølse og fiskepudding blir delt opp. Vi trente litt freestyle og hundene fikk et godbitsøk i hagen.

IMG_3177

Noen ivrige små som venter mens jeg lager godbiter.

IMG_3175 IMG_3182

Karoline og Helle har vært en liten tur på besøk. Fant koste med Helle ….

IMG_3194

…. og Karoline koste med Ebbie`n sin.

IMG_3196

Fanterampen har også spise en snegle (det er en delikatesse, ifølge han) og nå har han tatt kvelden. Det tar på å være sammen med søsknene sine. Pia og Ebbie har også flata ut i hver sin sofa nå.

IMG_3197

Onsdag reiser jeg til Låplassen igjen. Jeg skal ha to privattimer torsdag og en privattime mandag. Da blir det mere kveldskos på verandaen.

IMG_3156

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Fanterampen er hjemme på ferie!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.