Låplassen!

Onsdagen startet rolig. Jeg slo av vekkeklokka midt på natta, da jeg våknet opp med vond og sår hals. Dette har vært min følgesvenn i dag:

P1030814

Jeg pakket meg ut fra Jar ved 11.30 tida, etter at jeg hadde vannet blomster og ordnet med litt klesvask. Jeg gikk en tur i Maridalen med alle tre firbeinte, reiste på butikken og handlet og vips… kl. 16.00 var jeg på Låplassen igjen.

Hundene har kost seg i hagen i nesten hele ettermiddag.

P1030834

P1030829

P1030841

P1030859

P1030855

P1030852

P1030846

Vi gikk inn en times tid og slappet av. Hundene sov og jeg så på nyhetene. Deretter gikk vi ut og trente litt. Det ble ikke noe ordentlig organisert trening med tre hunder, bare enkle ting slik at de fikk brukt hodene sine litt.

«Hva har du i lomma, mamma?»

P1030816

Fant er utålmodig og da må han bjeffe litt. «Du er så innmari treig, mamsen min».

P1030819

Ellers er det viktig å sitte tett innpå mamsen sin, når han sitter LITT i ro.

P1030856

P1030845

P1030821

Kveldskosen min!

P1030823

Fine Piamor!

P1030860

Torsdag skal jeg ha to privattimer på Låplassen. Jeg håper at jeg er litt bedre i halsen i morgen. Hva vi skal gjøre etter privattimene, vet jeg ikke enda. Det kan vel hende at det blir en tur til Tunhovdfjorden? Hvem vet, det vil tida vise.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Låplassen!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.