Litt her og litt der.

Det var fint å stå opp på Låplassen torsdag. Hundene ble sluppet ut i hagen for å lufte seg litt. Det er deilig med stor og inngjerdet hage, synes jeg. Det er rart med det, hvis jeg ikke er ute med dem, kommer de ganske fort inn igjen.

Jeg laget frokost til dem, som de spiste med god apetitt og deretter gikk vi en runde rundt på Låplassen. Vi rusla litt på tunet, Fant inspiserte stabburet (utrolig mye duelukt der) og vi gikk en runde på jordet. Det er ripstrær overalt. Nå oppdaget jeg et nytt tre på jordet, langs gjerdet mot «gamlefengselet». I tillegg er det ripsbusker bak låven og på jordet v. Steinmogutu.

Privattimen min kom kl. 12.00 og gikk igjen kl. 14.00. Jeg tok sjansen på at Fant skulle klare å være inne med Pia og Ebbie mens jeg var ute med hund/eier og at han skulle være stille. Den gang ei. Han hylte og skreik og var skikkelig «utidig». Noen ganger så vi at alle tre sto og kikket på oss fra matboden. Fant sitt lyse, lille hode som såvidt rakk over vinduskarmen, Pia sin staute fremtoning og Ebbie litt mindre vedsiden av. Jeg måtte jo le litt av dem da. Alle tre side ved side. De var sikkert et syn for guder, hvis jeg hadde sett dem innenfra.

Etter timen pakket jeg sammen og reiste til Solbu. Det var fint vær, sol og opphold. På Nes hadde det kommet noen byger i løpet av dagen. Jeg satte på en klesvask og spiste litt, deretter koste vi oss litt nede ved brygga.

P1030866 P1030867 P1030869 P1030876 P1030877 P1030878 P1030880 P1030892 P1030889 P1030887 P1030883 P1030897 P1030900 P1030902

Fant ble våt og kald og måtte pakkes inn i et pledd, for å holde varmen.

P1030912 P1030909

Vi gikk en liten kveldstur også, og det var en liten regnbue som dukket opp foran oss.P1030921

Vi ble stoppet av sauer på veien. Noen av sauene er så morske og jeg har blitt jaget av noen flere ganger. Det er ikke morsomt. Vi snudde derfor og gikk og rusla litt langs vannet, istedetfor. Det ble altså ikke så lange turen på oss, men en koselig tur – ja, det ble det.

P1030930 P1030928 P1030933 P1030935

Da vi kom til Solbu igjen, delte jeg opp goddis og trente litt med hundene. Denne godbiten her, er den aller beste hundene får. Alle tre elsker dem, og Fant er helt tussete etter dem. Jeg kjøpte mange pakker sist, men jeg må nok handle flere om ikke så altfor lenge. P1030916 P1030913 P1030947 P1030948

Jeg sov over til fredag. I dag er det nydelig vær her. Klokka 07.00 var det sol, dugg i gresset og et blikk stille Buvatn. Jeg skal til Låplassen seinere i dag og være der i helga. VI skal male låven og litt på våningshuset. Karoline kommer til Solbu i kveld med noen venninder. De blir til søndag. Jeg håper at de får noen fine dager der.

Nå skal vi ut på tur, før vi reiser til Låplassen igjen.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.