Torsdag formiddag.

Det er en nydelig dag på Solbu, varmt og godt. I morgentimene var jeg ute og tok en tekopp nede ved vannet. Det var så fint å sitte og kose seg der en stund.

IMG_3516 IMG_3515

P1040118 P1040113 P1040116

Jeg har jobbet med klikker-introkurset jeg skal ha i kveld. Mesteparten var jo klart, men jeg måtte bare få det ned på papiret.

Det ble en tur på oss etterpå. Vi gikk bare 3 -4 km., for hundene ble varme. Vi gikk langs Buvatn, for der var det litt vind.

IMG_3522 IMG_3518

Da vi kom tilbake til Solbu igjen, satt vi oss litt på plena i skyggen. Det gjorde godt for varme kropper.

IMG_3524

Nå skal jeg lage middag før jeg reiser til Låplassen for å holde kurset. Jeg må nok finne litt skygge i dag, slik at vi ikke besvimer i varmen hele gjengen.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

4 kommentarer om “Torsdag formiddag.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.