Lørdag i kortversjon.

 • Jeg våknet på Låplassen av en nabohund som bjeffet kl. 06.45. Den bjeffet til jeg sto opp kl. 08.00 og den fortsatte til kl. var ca 9.45. Stakkars hund!

P1030991

 • Pia og Ebbie fikk frokost.
 • De ble luftet i hagen.
 • Jeg gikk gjennom kurset («gå fint i bånd + passeringstrening»), for å være enda bedre forberedt.
 • Jeg spiste frokost, laget nistemat og kuttet opp goddis til kurset.
 • Jeg hentet stoler og bord til deltagerne og meg, og satt det ut på tunet.
 • Pia og Ebbie fikk en liten luftetur rundt på gården og jordene.
 • Jentun ble satt på kontoret og «veslestua», der de måtte være ventehunder i dag.
 • Jeg tok i mot kursdeltagerne.
 • Kurset startet kl. 11.00 med presentasjon av meg og deltagerne +  endel prat om hundetrening. En herlig gjeng av helt forskjellige hunder og egentlig eiere, også.
 • Teori + praktisk trening.
 • Kurset sluttet kl. 14.oo, da var alle fornøyde, varme og slitne.
 • Pia og Ebbie ble luftet og kost med.
 • Det var VAAAAAARMT og jentene og jeg slappet av litt.
 • Jeg laget middag og Pia og Ebbie fikk restemat av min middag.
 • Jeg gikk gjennom kurset for søndagen. Skrev noe på «flip-over`n» som vi skal prate om i morgen og skrev opp den praktiske treningen.
 • Da, ENDELIG, ble det trening på Pia og Ebbie. Pia hadde faktisk mast en stund, for hun begynner virkelig å bli glad i å trene.
 • Jeg kutttet opp goddis og satte opp en liten agilitybane. Hindre og slalom.
 • Vi trente LP, freestyle og og agility.
 • Pia og Ebbie fikk et godbitsøk av godbitrestene.
 • Nå har vi tatt kvelden.

Puhhhh!! Et kjedelig innlegg, men slik har ihvertfall lørdagen vår forløpt. Nå blir det et par glass rødvin på ho mor (aldri mere før en kursdag) og tv på mac`n. Vi har nemlig ikke TV på Låplassen.

Pia og Ebbie er fortsatt ute i hagen, selv om det nå begynner å bli mørkt. De koser seg i den store hagen. Nå er det levelig temperatur for meg også, og jeg har tenkt lyktene mine og sitter ute på verandaen. Kjempekos! Det har vært en flott dag for meg, Pia og Ebbie.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.