Flott helg på Låplassen.

Det ble ei fin helg på Låplassen. Jeg holdt kurset «gå fint i bånd +passeringstrening», for 6 deltagere med hver sin hund. Det var ei veldig trivelig gruppe, som vanlig, og jeg koste meg i hvert fall. Det var rundt 24 grader og sol fra skyfri himmel både lørdag og søndag, og det gjaldt å finne litt skygge og å ta vare på hundene i varmen.

Fine, flinke deltagere.

P1040120 P1040122 P1040123 P1040125 P1040126 P1040129 P1040133 P1040136 P1040137

På kvelden satt jeg på kontoret og gikk gjennom kurset, for å finne ut om det er noe jeg vil forandre på til neste gang kurset skal holdes.

IMG_3532

Mandag formiddag reiste jeg til Jar igjen. Jeg stoppet på Haslum Kirkegård for å vanne blomstene på grava der og for at Pia og Ebbie skulle få strukket litt på beina. Deretter bar det avgårde til butikken, for å jobbe på kontoret noen timer.

IMG_3533

Tirsdag blir det noen timer til på jobb, litt handling, før jeg reiser til Låplassen igjen utpå ettermiddagen. Jeg skal ha en privattime onsdag formiddag, jeg starter valpekus onsdag kveld + torsdag kveld, og så blir det sporkurs i helga.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.