Høsten er kommet og dagene flyr avgårde!

Dagene og ukene går sin gang og nå er vi kommet til oktober alt. Dagene går med til å planlegge kurs, å holde kurs og privattimer, kontorarbeid, turer og alt annet som en pleier å fylle dagene med.

Jeg har hatt noen flotte turer i det siste og så har Fanterampen vært sammen med oss i ca 14 dager. Det gikk veldig fint. Han var glad og i godt humør, han var treningsvillig og voktet veldig lite. Vi gikk fine skogsturer sammen, han gikk spor, trente triks og litt lydighet. Han var veldig glad for å komme hjem til Skøyen og å være sammen med den «riktige» familien sin, da ferieoppholdet hans hos oss tok slutt.

Forrige helg holdt jeg kurs i spor, og søndag deltok den snille og gode Oscar.

P1040307

Det har vært en flott høst på Solbu.

IMG_3932

P1040304

P1040296

Jeg kom til Jar tirsdag etter å ha sagt «hadet» til hestene som beiter på jordet vårt.

IMG_3936

Denne uka har jeg gjort ferdig alt kontorarbeidet som har ligget og ventet på meg, og nå er jeg ajour med det. Det er godt, synes jeg. Jeg har gått turer i Maridalen før jobb, vært på trivelig besøk hos ei god venninde og ellers ryddet og vasket i huset.

Det er fint i Maridalen, også!

IMG_3957

IMG_3955

IMG_3952

IMG_3949

Fredag tok jeg meg fri og gikk en flott tur med Andreas og Fant i Maridalen. Det ble mye lek på hundene og så fant vi noen få kantareller. Det er ikke mange å finne nå, enda jeg vet hvor jeg skal lete etter dem. Kanskje det blir bedre når traktkantarellen kommer. Det er så godt å ha litt sopp utover høsten, synes jeg.

Lørdag holdt jeg et lite innføringskurs i spor på Skytterkollen. Pia og Ebbie gikk en tur med meg før og etter kurset og resten av lørdagen koste vi oss bare hjemme. Det ble litt enkel trening på kvelden og et lite godbitsøk i hagen.

I dag, søndag, har jeg rydda igjen. Det blir en liksom aldri ferdig med, selv om jeg nå ser enden på ryddingen. Denne gangen rydda jeg på kontoret oppe. Jeg har kastet en søppelsekk med skrot og gammelt papir, og lagt noe annet ned i boden. Jeg rydda alle bodene i fjor høst, så nå er det god plass der. Nå kan bodene brukes til det de opprinnelig er tenkt å benyttes til.

Søndagsturen gikk til Haslum Kirkegård og rundt Haslum Skole. Det var flott høstvær og mange mennesker som brukte dagen ute.

Jeg har sittet litt ute oppe på verandaen i solveggen i dag. Det gjorde jeg i går kveld også, med et tent lys og et glass rødvin. Det er slike små, trivelige øyeblikk som gjør dagene gode. Nå starter ei ny og travel uke, akkurat slik det skal være.

IMG_3963

IMG_3971

IMG_3972

Ja, og så var denne staute karen og gresset på et jorde i Rukkedalen en dag. Fy filler`n så flott!

P1040290

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Høsten er kommet og dagene flyr avgårde!”

  1. Er jo så koselig å sitte ute på verandaen utenfor rommet mitt! Der har jeg sittet masse å kost meg 😊
    For en kjekk fyr, mektig!! 😁

  2. Ja, der har du nok sittet mye 🙂 Det er en veldig fin plass og nå er det jo nymalt der, også.
    Det var en skikkelig staut bukk!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.