Mandag, rett og slett.

Mandag formiddag og vi gikk en flott høsttur v. Maridalsvannet. Det er drikkevannet til Oslo og her er det ikke lov til å «slå seg ned» (nærmere enn 50 meter fra land), å la hundene vasse eller å telte f.eks. I fjor høst ble jeg og alle tre hundene jaget herfra, da det kom «voktere» fra «Oslo vann og avløp». VI satt helt stille ytterst på dette skjæret, vi spiste ingenting, la ikke igjen noe etter oss eller gjorde noen fortred. Jaja… regler er regler. Det verste var at det langs land lå en død måke og et dødt rådyr. Jeg tror nok at de forurenset mere enn meg og mine tre små. Nok om det!

Pia og Ebbie lekte masse på jordet (kornet var slått) og koste seg, jeg lette etter sopp på mine faste plasser (uten å finne noen) og det var utrolig flott høstvær. «Pust med magen og hente krefter».

IMG_3976

IMG_3981

IMG_3985

IMG_3989

IMG_3993

Etter en times tid på tur reiste jeg på jobb. Jentene ventet i bilen noen timer, før vi reiste til Haslum Kirkegård for å plante på graven til mine besteforeldre og min onkel.

Det ble en rolig ettermiddag og det var faktisk veldig godt. Tirsdag etter arbeid reiser jeg til Låplassen igjen. Nå blir det kurs onsdag og torsdag (to kurs hver kveld), det blir en privattime lørdag og mandag formiddag + et «mini-kurs» med tre deltagere mandag kveld. Dagene går!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.