Mandag, rett og slett.

Mandag formiddag og vi gikk en flott høsttur v. Maridalsvannet. Det er drikkevannet til Oslo og her er det ikke lov til å «slå seg ned» (nærmere enn 50 meter fra land), å la hundene vasse eller å telte f.eks. I fjor høst ble jeg og alle tre hundene jaget herfra, da det kom «voktere» fra «Oslo vann og avløp». VI satt helt stille ytterst på dette skjæret, vi spiste ingenting, la ikke igjen noe etter oss eller gjorde noen fortred. Jaja… regler er regler. Det verste var at det langs land lå en død måke og et dødt rådyr. Jeg tror nok at de forurenset mere enn meg og mine tre små. Nok om det!

Pia og Ebbie lekte masse på jordet (kornet var slått) og koste seg, jeg lette etter sopp på mine faste plasser (uten å finne noen) og det var utrolig flott høstvær. «Pust med magen og hente krefter».

IMG_3976

IMG_3981

IMG_3985

IMG_3989

IMG_3993

Etter en times tid på tur reiste jeg på jobb. Jentene ventet i bilen noen timer, før vi reiste til Haslum Kirkegård for å plante på graven til mine besteforeldre og min onkel.

Det ble en rolig ettermiddag og det var faktisk veldig godt. Tirsdag etter arbeid reiser jeg til Låplassen igjen. Nå blir det kurs onsdag og torsdag (to kurs hver kveld), det blir en privattime lørdag og mandag formiddag + et «mini-kurs» med tre deltagere mandag kveld. Dagene går!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.