Skikkelig høst, det drar seg mot vinter!

Jeg holder kurs disse dagene og er på Låplassen. I dag reiste jeg en tur til Tunhovd og gikk en tur. På tilbakeveien stoppet jeg på Solbu. Vi gikk en liten tur her også, før jeg rydda inn utemøblene og ordna litt i hytta. Det begynner å bli gult overalt, den røde fargen er forsvunnet og det er nesten ikke mere løv igjen på trærne. VInteren banker på døra nå.

TUNHOVD.

P1040314

P1040317

P1040319

P1040320

P1040321

SOLBU.

P1040323

P1040324

P1040327

P1040329

 – og slik var det i Maridalen mandag formiddag

IMG_3976

IMG_3993

IMG_3985

IMG_3981

Nå lader jeg opp til to kurs i kveld. Et valpekurs/grunnkurs og et «fra unghund til voksen» – kurs.

Pia og Ebbie sover og det er stille på Låplassen. Enn så lenge…..

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.