Fanterampen er på besøk

Torsdag kveld kom Fant til Låplassen. Han hadde egen hundetaxi og satt som en konge bak i buret sitt, da Arne og han kom til gards. Han skal være her til søndags kveld, og da går drosja tilbake til Skøyen. Martine skal feire bursdag og da er det greit at Rampen kommer på besøk til søsknene Pia og Ebbie og meg.

Fredag koste vi oss i hagen på Låplassen og i «vesleskogen» v. huset. Det er mye å utforske for en «liten» gutt der. Ellers reiste vi til Ljøtelende og gikk en kjempefin tur der.

Hundene lekte og koste seg og vi gikk klar av regnet, heldigvis. Det er alltid litt mere fart på jentene når Fant er med, selv om de har mye jaktlek når de er alene.

Fant finner jo på så mye morsomt. Han hører fugler, han værer dem, han kan støkke opp både fugler og hare og han springer så glad og fornøyd rundt i skogen.

P1040333

P1040335

P1040336

P1040337

P1040341

P1040348

P1040349

P1040350

P1040353

P1040356

Det ligger snø på toppene nå.

P1040362

P1040363

På kvelden koste vi oss ute i hagen, med godbitsøk og litt enkel trening. Det er mørkt om kvelden nå, men jeg har ei fin lampe som jeg plugger inn i stikkontakta ute. Den lyser opp nesten hele hagen.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.