Tur med Mie <3

P1040429

Onsdag kveld i forrige uke reiste jeg fra Låplassen til Solbu. Jeg skulle være der, mens Mie koste seg på sitt elskede paradis, Karibu. Pia, Ebbie og jeg gikk en tur bort til henne onsdag kveld, før vi rusla hjem til Solbu for å ta kvelden.

Torsdag gikk vi en tur langs Buvatn, med innlagt stopp på vår faste plass, «Skjæret». Her har vi sittet og skravlet og kost oss (med både vin og kakao med rom, alt etter hvilken årstid det har vært) og jeg har mange, gode minner fra denne plassen.

Det var et helt fantastisk vær, ingen skyer på himmelen, ikke et vindpust og Buvatn lå der blank og stille. Det var deilig temperatur også og virkelig en utrolig flott høstdag.

Vi var ikke på Solbu igjen før ved 17.30 tida og da var vi trøtte og fornøyde. Jeg laget middag, vi slappet av en stund og så gikk Mie til Karibu igjen, ved 22.00 tida. Det ble tidlig kveld på Pia, Ebbie og meg. Vi la oss like etter at Mie hadde gått.

Dette er en slik dag som jeg kommer til å huske for alltid, det er jeg helt sikker på.  P1040432 P1040434 P1040438 P1040441 P1040445

TAKK FOR EN SUPER TUR, MIE! VELDIG GLAD I DEG, KJÆRE TVILLINGSØSTER ❤

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.