Dagene fyker avgårde.

Jeg har hatt et par fine uker nå. Det har vært turer i Ljøtelende

IMG_4135 IMG_4127 IMG_4111 IMG_4105 IMG_4081 IMG_4075 IMG_4070 IMG_4061

Jeg overnattet et par netter på Solbu. Det var nydelig høstvær, med sol og omtrent vindstille. Fargene på kveldene var bare utrolig flotte. Det lyste rødt bak huset til Berit. Jeg fikk dessverre ikke fanget det så fint på bilde, men noe slikt så det ut som.

IMG_4140

IMG_4065 IMG_4067

Hundene og jeg har trent litt agility og smeller på Låplassen. Jeg har avsluttet to valpekurs/grunnkurs og jeg har hatt et par privattimer. Ellers har jeg jobbet med kursene mine som snart er slutt. Jeg har igjen 5 kurskvelder og et par privattimer, før jeg tar en pause fra Nesbyen Hundeskole.

IMG_4051 IMG_4047 IMG_4053

Denne vinterens første snø kom forrige onsdag, men forsvant igjen på ettermiddagen.

IMG_4044

Forrige uke var jeg hjemme på Jar og jobbet mandag og tirsdag. Kontorarbeidet må også gjøres et par ganger i uka, ellers kommer jeg helt «bakpå».

Jeg kom til Jar igjen i går ettermiddag (torsdag). Jeg kjørte først inn i Maridalen og luftet hundene, før jeg jobbet noen timer på kontoret. Jeg fikk gjort veldig mye og det var heldigvis ikke mange krevende mailer/oppgaver som lå og ventet på meg.

I dag har jeg gått tur i Sørkedalen med Birgitta og hennes tre småjenter.IMG_4150 IMG_4153

Tutta gikk tur med pappi Lefkos som vanlig. De koser seg på tur, de to. Pia og Ebbie storkoste seg i dag. Det ble snusing, lek og mye moro.

Hundene fikk et godbitsøk på et lite jorde, mens jeg undersøkte noen gamle biler og annet som sto der. Det syntes jeg er kjempemorsomt å gjøre.

IMG_4147 IMG_4146 IMG_4145

Det skal bli godt å være hjemme på Jar denne helga. Jeg skal jobbe lørdag og søndag skal jeg rydde, vaske og legge opp noen gardiner. Det er godt å få gjort slike ting, også.

Trøtte Piamor ❤

IMG_4155

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Dagene fyker avgårde.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.