Allehelgensdag.

Jeg tok den en dag på forskudd og reiste til Haslum Kirkegård med Pia og Ebbie lørdag ettermiddag.

IMG_4172

Først gikk vi en tur i Maridalen og hentet granbar som skulle legges på grava og så reiste jeg noen timer på butikken.

Det var utrolig mange mennesker som skulle tenne lys for sine kjære. Jeg tror aldri at jeg har sett så mange folk der før. Det var mange hunder som var med og Pia og Ebbie fikk trente på «sladring» og å gå fint forbi mennesker og hunder.

IMG_4163 IMG_4162

Det var ikke så mange som hadde tent lys rundt vår grav, men det var fint å se at graven var så fin, ihvertfall.

IMG_4176

Det er skikkelig høst på kirkegården nå.

IMG_4174 IMG_4167 IMG_4166

Søndagen har gått med til vasking av klær, rydding i skap, vasking av gulv, raking av løv, jeg har lagt opp gardiner på et soverom og i kveld skal jeg strikke ferdig ei lue, har jeg tenkt. Hundene har nok kjeda seg litt, men noen ganger må de være ventehunder og komme i andre rekke.

IMG_4183

Ei helg går altfor fort, synes jeg. Det har vært ei fin helg, og godt å ha vært i ro på Jar noen dager.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.