Maridalstur før jobb.En fantastisk start på november!!

Det har vært en nydelig dag i dag. Før jeg reiste på jobb, gikk vi som vanlig en tur i Maridalen. Når det var så fint vær, bare MÅTTE jeg gå langs Maridalsvannet.

Her kommer det noen bilder fra turen. Det er ikke så mye å si, turen var bare helt fantastisk flott.

IMG_4186 IMG_4190 IMG_4191 IMG_4195 IMG_4197 IMG_4202 IMG_4204 IMG_4213 IMG_4219 IMG_4220 IMG_4225 IMG_4227 IMG_4229 IMG_4233 IMG_4235 IMG_4236 IMG_4239

Tirsdag reiser jeg til Låplassen igjen. Jeg skal holde kurs onsdag og torsdag + holde passeringstreningskveld/kurs mandag. Jeg håper at været holder seg og at det blir fine dager på Nes, også.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.