Tåkete morgen på Låplassen

Hver morgen går vi en liten runde rundt på gården og på jordene våre. Hundene går løse og koser seg, de leker gjerne litt sammen og jeg våkner skikkelig av den friske lufta. Nå er det kuldegrader om natta og høsten venter på vinteren.

Denne morgenen lå tåka tykk, men det letta fort opp.

IMG_4242 IMG_4248 IMG_4243

Det var trolsk stemning i dag tidlig, men det er jo også fint.

Her går vi for å komme til jordet vårt som du skimter i bakgrunnen. Ellers er det fint å trene søk med hundene i denne vesle skogen.

IMG_4244 IMG_4247

Barndomshjemmet mitt, gården Myre, deler gjerde med Låplassen sitt jorde. Her har jeg bodd i mange år og hatt en utrolig flott oppvekst.

IMG_4249

IMG_4255

Ebbie tar gledesruller hver dag, mens Pia lurer på om gresset fortsatt går an å spise.

IMG_4252 IMG_4254

Nede til høyre mellom buskene er jordet hvor hestene beitet i sommer.

IMG_4256

Jeg holdt kurs onsdag kveld og i kveld skal jeg holde et kurs til. Det nærmer seg slutten på kursene for i høst. Jeg har igjen to kurskvelder om 14 dager for disse to kursene. Ellers skal jeg holde en passeringstreningskveld førskommende mandag i Nes sentrum, og det blir spennende. 6 deltagere kommer. 2 privattimer er også satt opp, men så er det slutt.

Nå har jeg planlagt kveldens kurs og vi skal ut og handle og lufte oss litt. Dagene går…..

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.