Låplassen

Jeg har vært ei uke på Låplassen nå. Jeg jobbet lørdag, mandag og tirsdag på kontoret og reiste til Låplassen tirsdag ettermiddag i forrige uke. Onsdag og torsdag kveld holdt jeg de siste kurskveldene i høst, og oppstart på nye kurs er ikke før etter påske. Jeg skal holde noen privattimer før det, men det blir ikke så mange.

Det er hvitt og fint på Nes. Det er ikke mye snø, men det er lyst og fint ute.

IMG_4666

Det er fint i heimbygda mi, synes jeg. Disse bildene er tatt ved 15.30 tida en ettermiddag, og her ser du hvor mange biler det var i sentrum da. Det er ikke rart at en får lavere puls av å være her.

IMG_4655

Bringenatten heter fjelltoppen i bakgrunnen. Dit skal vi på tur til våren.

IMG_4657

IMG_4659

Det er ikke blitt så mange turene på oss de siste dagene. Fant kom hit torsdag og ble til søndag. Han har hatt veldig vondt i hoftene sine nå, og har gått på smertestillende. Han har ikke klart og gått noen turer, bare rusla litt rundt i hagen. Jeg ville ikke la han være alene hjemme mens jeg tok med meg Pia og Ebbie på tur, derfor ble vi rundt huset disse dagene.

Fant fikk på seg både et pledd og jakka mi, og da slappet han godt av. Han fikk et nytt sausekinn også, og det likte han veldig godt.

IMG_4696IMG_4705

Vi var på et par turer før Fant kom hit forrige torsdag. Jeg kjørte til Solbu og så gikk vi tur i området der.

IMG_4638.JPG

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Vi har rådyr i «vesleskogen» vår. Hundene synes at det var ganske spennende å rusle rundt og snuse der de hadde ligget.

Det blir aldri ensomt i sofaen…..

IMG_4693

Tidlig morgen på Låplassen.

IMG_4634

Nå skal vi ut og handle og så skal vi gå en lang og god tur. Det skal bli godt!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.