Fri fra kurs og privattimer.

Nå har jeg tatt meg fri noen uker, fra å holde kurs og privattimer. Jeg starter opp igjen med privattimer på nyåret, mens kursene mine ikke starter opp igjen før etter påske. Blir det greit vær, ikke for kaldt, kan det hende at jeg setter opp et par mini-kurs før påske. Det vil tida vise.

Jeg bruker gjerne tida som jeg ikke holder kurs, til å være deltager på kurs med egne hunder. Jeg har derfor meldt meg på et kurs i Hønefoss, som heter «kunsten å takle forstyrrelser». Det tror jeg blir et spennende og nyttig kurs. Dette er kursbeskrivelsen:

«Har hunden din problemer med å slappe av i nærheten av andre hunder? Føler du at den er oppmerksom på alt annet enn deg, har problemer med å roe seg ned, og har vanskelig for å konsentrere seg? Eller har du en «arbeidsmaskin» som går lett opp i stress og for høy aktivitet når dere trener?

Lær hunden å takle forstyrrelser på hundens premisser så får du en hund som fungerer når du virkelig trenger det.

EN HUND SOM HAR LÆRT Å TAKLE FORSTYRRELSER FÅR VIST HVA DEN KAN – AKKURAT I DE SITUASJONER DU TRENGER DET.

Målsetningen med kurset er bedre forståelse, dypere kontakt, og mer effektivt samarbeid – og at dere siden skal kunne jobbe videre på egenhånd».

Dette kurset gleder jeg meg til. Det er fortsatt ledige plasser, ser jeg.

Her er det et par bilder fra turen vi gikk mandag. Jeg parkerte ved bommen på veien til Rødungen (Tunhovd)  og så gikk vi noen kilometer på veien. Det var nysnø, sol og et par kuldegrader. Skikkelig julestemning og jeg kjente at humøret steg maaaange hakk. Jeg elsker snø og vinter!!IMG_4838

IMG_4840

Her er et par bilder av Fanterampen og meg. Vi var med i Norsk Freestyleforening sitt medlemsblad for noen år siden. Flinke rampegutten vår ❤

IMG_4866

IMG_4867

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Fri fra kurs og privattimer.”

  1. Så fint, Linn! Ja, det blir spennende å bli med på et kurs som ikke er helt «vanlig». Da sees vi der. Det gleder jeg meg til. Da får vi ta oss en prat 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.