– og kvelden gikk…

…… kjempebra! Det ble en tur til langs Buvatn ved 19.00 tida. Alle hadde langt bånd på seg, slik at de fikk beveget seg og sprunget litt. Pia og Ebbie lekte med den ene votten min, mens Fant fikk bære den andre.

VI gikk ned i kjellerstua etter turen og ble der til kl. 00.40. Da luftet jeg dem igjen, med bånd på selvsagt, før vi la oss.

Det var noen som skjøt opp raketter ved 20 tida, ellers var alle flinke og ventet til kl. 24.00. Det var oppskyting her et kvarters tid. Vi hørte litt, Pia og Ebbie skalv litt, men de lå fint ved siden av meg og var egentlig veldig rolige.

Det ble en veldig fin nyttårskveld for alle på Solbu. Fanterampen bryr seg som sagt ikke, han ville ut og lufte seg mens det hele pågikk.

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.