Utfordring: 100 turdager i 2016

Jeg leste om utfordringen på Nøves blogg, hun hadde lest det på Kjerstis blogg og jeg bestemte meg for å bli med på utfordringen.

Det jeg liker med utfordringen og det som gjør at jeg håper på å klare det, er dette: «Store, små, lange, korte, nært hjemme, langt borte, alt teller».

Det er ikke alltid at turene mine blir så lange, fordi jeg legger inn litt trening med hundene underveis. Nå skal jeg regne tilbake til 1. januar og se hvor mange turer jeg kan regne med til nå.

IMG_5023

Bli med du også, da vel. Dette er en sunn og fin utfordring.

Jeg har nå laget meg en egen fane, der jeg kommer til å skrive inn turene våre.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.