Mandag på Solbu.

I dag har det snødd på Solbu. Det er så deilig med skikkelig vinter og ikke regn og slaps som på Jar.

IMG_5294

Etter en fin tur i snøværet, ble det lek og kos i hyttehagen. Vi har måkt opp løyper i snøen som hundene kan springe i + at vi har måkt opp plassen foran hytta og foran kjellerstua.

De har det så trivelig sammen, Pia og Ebbie, og de springer rundt og tuller og tøyser.

Vi trente litt i dag, også. Det ble endel triks og litt LP + apportering (hanskene mine). Jeg hadde ikke planlagt treningen i dag, derfor ble det ikke «god» trening.

Nå skal vi ut en tur. Jeg skal måke plassen foran kjellerstua og så skal jentene få et godbitsøk i snøen.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.