Den 23. turen i 2016.

Mandag var det flott vær på Solbu. Jeg hadde ingen hunder å ta meg av (Fant hadde reist hjem til Martine og David m. Arne søndag kveld) og jentun var på kennel på Gol. Det var litt godt å kun ha seg selv å ta hensyn til.

Etter en privattime på Tunhovd, tok jeg på meg skiutstyr og gikk en runde. Den var ikke så veldig lang, kanskje bare 4 km, men det var en deilig tur.

Etter turen tok jeg med meg nistemat i ryggsekken og gikk på truger på Buvatn. Jeg gikk langs land, helt ned til enden av vannet.

Der satte jeg meg og koste meg med nistemat og sol i ansiktet.

IMG_5446

Det ble faktisk litt stille utover dagen, derfor reiste jeg til Låplassen på kvelden. Alt var i skjønneste orden der og jeg jeg reiste opp til Solbu igjen, ganske fort. Da jeg kom opp, tok jeg på meg refleksvesten og sparket en god runde. Det var fullmåne og klart og fint ute. Jeg trengte ingen hodelykt for å se hvor veien gikk.

Tirsdag hentet jeg Pia og Ebbie på kennelen på Gol, og de var helt i hundre av glede 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: