Den 23. turen i 2016.

Mandag var det flott vær på Solbu. Jeg hadde ingen hunder å ta meg av (Fant hadde reist hjem til Martine og David m. Arne søndag kveld) og jentun var på kennel på Gol. Det var litt godt å kun ha seg selv å ta hensyn til.

Etter en privattime på Tunhovd, tok jeg på meg skiutstyr og gikk en runde. Den var ikke så veldig lang, kanskje bare 4 km, men det var en deilig tur.

Etter turen tok jeg med meg nistemat i ryggsekken og gikk på truger på Buvatn. Jeg gikk langs land, helt ned til enden av vannet.

Der satte jeg meg og koste meg med nistemat og sol i ansiktet.

IMG_5446

Det ble faktisk litt stille utover dagen, derfor reiste jeg til Låplassen på kvelden. Alt var i skjønneste orden der og jeg jeg reiste opp til Solbu igjen, ganske fort. Da jeg kom opp, tok jeg på meg refleksvesten og sparket en god runde. Det var fullmåne og klart og fint ute. Jeg trengte ingen hodelykt for å se hvor veien gikk.

Tirsdag hentet jeg Pia og Ebbie på kennelen på Gol, og de var helt i hundre av glede 🙂

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.