Skitur, lek og kos!

Lørdag reiste Fanterampen og jeg til Solbu, mens Pia og Ebbie var igjen på Låplassen. De ventet på Arne som skulle komme litt seinere på dagen.

Før vi reiste, gikk vi en tur på jordet og lekte litt.

Fant har «forbud» mot å gå på skiturer nå, og særlig når det er så løst og mye nysnø som nå. Han ble derfor luftet på Solbu, fikk et griseøre og så satt han seg på skinnet sitt v. vinduet. Det var ingen reaksjon da jeg gikk. Det virket som at han syntes at det var helt greit å bli igjen på Solbu.

Jeg gikk bort til Mie og så satte vi oss i solveggen et par timer. Det var strålende vær og varmt og godt. Sola varmet faktisk. Etter et par timer med skravling og kos, tok vi på oss ski og ryggsekk og la i veg.

Det hadde blitt litt overskyet da vi gikk, men det gjorde ingenting. Bent hadde kjørt opp fine løyper og det var kjempefint å gå. Her er vi kommet til Krafselien.

IMG_5608IMG_5607

Vi har hatt en skogsmaskin på Låplassen og den har hugget ned mye av «vesleskogen» vår. Det ble kjempefint og lyst. Vi har igjen endel rydding, men det tar vi litt nærmere våren.

IMG_5574

Bildene tok jeg forrige helg, før den siste snøen kom. Nå er tømmeret flyttet og det er «bare» rasket som ligger igjen. Det hvite huset til tante kom også frem, så det var jo bra.

IMG_5575

Nå skal Martine, hundene og jeg ha en liten vinterferie. Vi skal være på Solbu noen dager og det gleder jeg meg til.

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.