Skitur med Martine og Pia.

Tirsdag var det strålende vær på Solbu. Det var nesten vindstille og bare 3 -4 kuldegrader. Martine og jeg tok med oss hundene på en liten formiddagstur. Vi gikk bare langs veien og ikke så veldig langt. Fant var «opp og ned» i brøytkanten, for han lukta hare og rev. Det var nemlig mange spor etter dem i snøen langs veien. Vi satt en liten stund og solte oss på benken ved vannet, før vi tok på oss ski og gikk en skitur.

Ebbie har dårlige hofter og det samme har Fant. I tillegg til at han også har hjertefeil, gjør det sitt til at en skitur i løssnøen, ikke var aktuelt. Derfor ble det bare Pia som ble med på tur. Åhhh…. hun var så snill og flink. Martine gikk først, deretter kom Pia og jeg. Jeg hadde Pia i baggen-belte og det fungerte veldig bra. Hun dro lett i båndet og travet så fint avgårde. Selv om hun er forholdsvis stor, er hun enkel å gå på skitur med. Nå møtte vi ingen i løypa, bare et menneske da vi måtte gå litt på veien.

Pia har jo gått skiturer med meg før, men ikke så altfor mange. Det blir nok flere skiturer med henne resten av vinteren.

Fant og Ebbie ble glade da vi kom til Solbu igjen. Vi måkte verandaen og hentet noen utemøbler, før vi satte oss på verandaen og slappet av etter turen.

Jeg glemte helt å ta bilder fra turen ;-(( , men her er bilder fra forrige helg. Nå er det kommet enda mere snø, og det er jo bra med tenke på snø til påske.IMG_5547IMG_5557

Det var ihvertfall et kjempeflott lys bak huset til Berit på kvelden.

Dårlige mobilbilder da, men…..

IMG_5565IMG_5563

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.