Skitur med Martine og Pia.

Tirsdag var det strålende vær på Solbu. Det var nesten vindstille og bare 3 -4 kuldegrader. Martine og jeg tok med oss hundene på en liten formiddagstur. Vi gikk bare langs veien og ikke så veldig langt. Fant var «opp og ned» i brøytkanten, for han lukta hare og rev. Det var nemlig mange spor etter dem i snøen langs veien. Vi satt en liten stund og solte oss på benken ved vannet, før vi tok på oss ski og gikk en skitur.

Ebbie har dårlige hofter og det samme har Fant. I tillegg til at han også har hjertefeil, gjør det sitt til at en skitur i løssnøen, ikke var aktuelt. Derfor ble det bare Pia som ble med på tur. Åhhh…. hun var så snill og flink. Martine gikk først, deretter kom Pia og jeg. Jeg hadde Pia i baggen-belte og det fungerte veldig bra. Hun dro lett i båndet og travet så fint avgårde. Selv om hun er forholdsvis stor, er hun enkel å gå på skitur med. Nå møtte vi ingen i løypa, bare et menneske da vi måtte gå litt på veien.

Pia har jo gått skiturer med meg før, men ikke så altfor mange. Det blir nok flere skiturer med henne resten av vinteren.

Fant og Ebbie ble glade da vi kom til Solbu igjen. Vi måkte verandaen og hentet noen utemøbler, før vi satte oss på verandaen og slappet av etter turen.

Jeg glemte helt å ta bilder fra turen ;-(( , men her er bilder fra forrige helg. Nå er det kommet enda mere snø, og det er jo bra med tenke på snø til påske.IMG_5547IMG_5557

Det var ihvertfall et kjempeflott lys bak huset til Berit på kvelden.

Dårlige mobilbilder da, men…..

IMG_5565IMG_5563

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: