Endelig litt trening!!

Jeg har ikke trent så mye de siste ukene. Det er blitt mest turer og litt triksetrening og ikke det jeg kaller for «planlagt trening».

Onsdag kveld, i forbindelse med at jeg satt med kursplanleggingen v. Nesbyen Hundeskole, gikk jeg gjennom LP øvelsene for klasse 1. Vi skal trene på et par av disse øvelsene på to av kursene som starter neste uke. Jeg ble litt inspirert og la planer for trening torsdag.

Selv om været ikke var så bra som det var onsdag …… (da var det strålende sol på Låplassen)

IMG_5725

satte vi i gang med treningen. Jeg trente på utgangsstilling, stå og dekk (under marsj, ikke hele øvelsene, kun stå momentet + noen meter fri v. fot før og etter), og sitt ved holdt. Flinke jenter, selv om de ikke var så utrolig engasjert. Det var fordi jeg ikke trente en og en, eller belønnet med leke. Det skal jeg gjøre neste gang.

Det ble et godbitsøk etter endt trening.

Nå sover jentene godt. Fant er hos David og Martine på Skøyen og storkoser seg.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.