Endelig litt trening!!

Jeg har ikke trent så mye de siste ukene. Det er blitt mest turer og litt triksetrening og ikke det jeg kaller for «planlagt trening».

Onsdag kveld, i forbindelse med at jeg satt med kursplanleggingen v. Nesbyen Hundeskole, gikk jeg gjennom LP øvelsene for klasse 1. Vi skal trene på et par av disse øvelsene på to av kursene som starter neste uke. Jeg ble litt inspirert og la planer for trening torsdag.

Selv om været ikke var så bra som det var onsdag …… (da var det strålende sol på Låplassen)

IMG_5725

satte vi i gang med treningen. Jeg trente på utgangsstilling, stå og dekk (under marsj, ikke hele øvelsene, kun stå momentet + noen meter fri v. fot før og etter), og sitt ved holdt. Flinke jenter, selv om de ikke var så utrolig engasjert. Det var fordi jeg ikke trente en og en, eller belønnet med leke. Det skal jeg gjøre neste gang.

Det ble et godbitsøk etter endt trening.

Nå sover jentene godt. Fant er hos David og Martine på Skøyen og storkoser seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: