To fine pinseturer.

Jentene og jeg har hatt et par fine turer i pinsa. Begge dagene gikk vi i Ljøtelende. Lørdag snødde det lett og det var ganske så kaldt. Søndag var det 8 grader, vindstille og deilig å gå.

Lørdagens tur gikk lengre ned mot Eigarsdgrend og vi fikk derfor fin utsikt til Sveinsnuten og Nutenutan.

Det var faktisk ganske så bratt, og jentene måtte gå i bånd. Flott utsikt!

Søndagens tur gikk lengre mot Tunhovd og da kom vi ikke så høyt som lørdag. Det gjorde ingenting, for vi hadde en flott tur allikevel.

IMG_6148

Da vi reiste hjem, så vi denne reinsflokken som gikk og beita på jordet til Mathismoen/Lien. De hadde noen flotte gevir.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.