Låplassen :-)

Vi sjauer og ordner, raker i «nyehagen», setter opp stolper rundt eiendommen for å få opp gjerde og så går hundene og jeg  en god tur en gang hver dag. Da reiser jeg til Solbu og så rusler vi tur i Ljøtelende.

IMG_6627

IMG_6623

Ellers blir det en liten morgen – og kveldslufting på jordet og på gården ellers, innlagt litt trening og kos. Jeg har bånd på hundene fordi det går en elg og gresser på jordet vårt innimellom. Fant vil veldig gjerne springe på jakt etter både duer og svaler og det får han jo ikke lov til.

Fant koser seg sammen med søsknene sine. Han blir ganske sliten, derfor lar jeg han sove i bilen i tre timer etter at vi har gått tur. Han trenger den roen, gamle gutten vår. Ellers blir han veldig voktete og stressa og da har han det ikke noe godt. Han skal hjem til pappaDavid og mamma`n sin søndag, og det blir nok godt for han. Da reiser han med Nesbyen Hundetaxi (som er Arne) og den kjører gjerne fra dør til dør, Låplassen – Skøyen 🙂

Fant sover gjerne sammen med Pia og de deler ofte seng ❤

IMG_6637

Ellers ligger han og koser seg alene.

Hestene er ikke på beite hos oss lengre og jeg savner faktisk at de er her. De kommer igjen seinere i sommer, når de kommer ned fra beite i fjellet.

IMG_6487

Nå er det Hallingmarken og vi kan sitte ute på verandaen og høre på underholdningen. Det husker jeg at jeg gjorde da jeg var liten og ungdom og bodde hjemme på Myre. Det er koselige minner.

Andreas kommer innom i helga og det gjør også Karoline og hennes venninde Helle. Det er alltid koselig å få besøk på Låplassen.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: