Solbu :-)

Hundene og jeg er på ferie på Solbu. Vi kom søndag ettermiddag og reiser igjen torsdag.  Fant har vært sammen med oss siden forrige torsdag. David og Martine har vært i Sverige en tur og nå har de lange dager på jobb. Da er det fint at Rampen kan være sammen med oss.

Arne har tatt seg fri tirsdag og onsdag, og er på Låplassen. Fant blir fraktet med Nesbyen Hundetaxi onsdag kveld (dvs. med Arne når han reiser hjem) fra Nes til Skøyen. Rett hjem til David og Martine.

P1040772

Mandag reiste vi inn til Ljøtelende og gikk på tur der. Som så maaaange ganger før. Jentene og jeg gikk en tur alene og så fikk Fant også en tur alene med meg. Han skal ikke gå så lange turer enda, pga. at han fikk denne «smellen» i ryggen for ca 14 dager siden. Det er viktig at han bygger muskler pga. slitasjen og forkalkningene han har, og vi øker derfor turlengdene litt etter litt. Han er i hvertfall i veldig godt humør og tuller og tøyser.

Fant var som vanlig veldig blid da han fikk lufta seg.

IMG_6726

Det samme var jentene.

Ellers var det en veldig fin mandagskveld. Klart og fint og et veldig fint lys.

P1040741

Hundene koste seg med noen godbitsøk og kos i hagen.

I dag, tirsdag, har jeg planlagt å klippe plena på Solbu, men akkurat nå regner det. Da får vi sitte inne og kose oss litt først.

Pia og jeg trener litt LP om dagen. Øvelsen er «avstandskommandering». Pia har en tendens til å legge seg på den ene «skinka» når hun dekker. Da blir det jo ikke noen greie på å komme seg opp i en fin «sitt». Vi trener derfor på raske dekker (da legger hun seg faktisk riktig) og å sitte fint og med begge beina i bakken. Hun har en uvane at hun gjerne løfter litt på den ene foten sin når hun sitter. Som sin mamma, Ebbie 🙂

IMG_6693IMG_6686

Pia er fin, da ❤  – og litt rar, også!!

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.