Litt her og litt der.

Hjemme på Jar – Låplassen/Solbu – hjemme på Jar – Låplassen/Solbu. Nå er det Låplassen og Solbu noen dager. Denne uka skal jeg ta meg helt fri. Jeg skal ikke til Jar for å jobbe. Jeg pleier jo å ta noen dager på Jar hver uke for å ta kontorarbeidet mitt, men ikke denne uka. Det blir den andre uka i sommer, at jeg skal ta meg helt fri. Det blir godt.

Fanterampen har vært mye sammen med oss i sommer. Nå skal han være sammen med oss i 14 dager, fordi Martine og David skal ha ferie. Pia venter løpetid og de er derfor på Gol Dyrepensjonat. Jeg bestilte plass til dem for lenge siden, for om sommeren er det ikke lett å få plass «på sparket». Nå skal Rampen og jeg ha noen avslappende dager alene, og det gleder jeg meg til. Tatt i betraktning helsa til Fant, er det viktig å nyte hver eneste dag som vi har sammen.

Jeg hadde bursdag fredag og jeg var veldig heldig med noen av gavene mine. Da ble det kos på Låplassen.

IMG_6747

Det ble et godbitsøk på hundene fredag kveld, før jentene ble kjørt opp til Gol lørdag formiddag.

Lørdag sov Fant masse og koste seg ute sammen med meg.

IMG_6759

IMG_6755

I Hallingdølen lørdag var det et bilde av min flotte, staute farfar Tor Myre. Bildet er fra 1936 og er tatt på en messe som var på Gol. Til venstre sitter Alfred Maurstad. Han var bla. felespiller og det er nok i den sammenhengen at han sitter sammen med farfar.

IMG_6765

I dag planter jeg ut nye blomster på Låplassen og potter om noen andre. Det er veldig koselig arbeid, synes jeg. Fant er som vanlig, en veldig god hjelper.

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.