Gårdsgutten Fant.

Fanterampen synes livet på Låplassen er kjempefint! Her har han en inngjerdet hage som han kan rusle rundt i + et par store jorder og en ny, stor hage som han kan springe og kose seg i. Jeg har på han langline, fordi han er helt ram til å springe etter fugler og da kommer han ikke på innkalling. Som den hønemora jeg er, er jeg redd for at han skal klare å komme seg ut på veien.

Tirsdag jobbet jeg i hagen, og da var Fant selvsagt med. Han er omtrent «oppi» meg når jeg jobber i jorda og var veldig nysgjerrig på hva jeg hadde oppi trillebåra.

IMG_6770

Mens Arne klippet plena, for klargjøring av den nye robotklipperen, sto Fant en liten stund og filosoferte over livet som gårdsgutt.

IMG_6771

Vi reiste en tur til Solbu også, fordi jeg skulle hente noen ting der. Da ble det en kjempefin tur på oss og litt avslapping ved vannkanten.

IMG_6789

IMG_6790

IMG_6783

Fant er ikke så flink til å legge seg til å sove, hvis ikke jeg setter meg ned og slapper av. Tirsdag ble det mye «hit og dit «på meg, derfor ble det lite søvn på Fant i løpet av dagen. Det var en kjempetrøtt gutt som endelig fant roen, da mamma tok kvelden.

IMG_6795

I dag, onsdag, har jeg planer om å pusse vinduer og å gå en liten tur med Fanterampen. Hvor vi skal gå, finner jeg nok ut etterhvert. Noen rusleturer rundt på jordene for å sjekke at alt står bra til, hører selvsagt med.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.