Gårdsgutten Fant.

Fanterampen synes livet på Låplassen er kjempefint! Her har han en inngjerdet hage som han kan rusle rundt i + et par store jorder og en ny, stor hage som han kan springe og kose seg i. Jeg har på han langline, fordi han er helt ram til å springe etter fugler og da kommer han ikke på innkalling. Som den hønemora jeg er, er jeg redd for at han skal klare å komme seg ut på veien.

Tirsdag jobbet jeg i hagen, og da var Fant selvsagt med. Han er omtrent «oppi» meg når jeg jobber i jorda og var veldig nysgjerrig på hva jeg hadde oppi trillebåra.

IMG_6770

Mens Arne klippet plena, for klargjøring av den nye robotklipperen, sto Fant en liten stund og filosoferte over livet som gårdsgutt.

IMG_6771

Vi reiste en tur til Solbu også, fordi jeg skulle hente noen ting der. Da ble det en kjempefin tur på oss og litt avslapping ved vannkanten.

IMG_6789

IMG_6790

IMG_6783

Fant er ikke så flink til å legge seg til å sove, hvis ikke jeg setter meg ned og slapper av. Tirsdag ble det mye «hit og dit «på meg, derfor ble det lite søvn på Fant i løpet av dagen. Det var en kjempetrøtt gutt som endelig fant roen, da mamma tok kvelden.

IMG_6795

I dag, onsdag, har jeg planer om å pusse vinduer og å gå en liten tur med Fanterampen. Hvor vi skal gå, finner jeg nok ut etterhvert. Noen rusleturer rundt på jordene for å sjekke at alt står bra til, hører selvsagt med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: