Frisk tur til Vardhovda.

I dag var det meldt regn og kaldt vær. Planene mine for dagen var å jobbe med litt «hundeskolesaker», og å sette opp en liten agilitybane til jentene.

Pia og Ebbie ble hentet på Gol Dyrepensjonat mandag ( i går), de var trøtte og slitne og sov mesteparten av mandagen. Pia hadde fått løpetid i løpet av oppholdet. Etter kveldsturen rundt i Steinmogutu, fikk vi nattlig besøk av en Alaska Husky herremann som ville ha et nattlig møte med Piamor. Det ble ikke noe av det, kan jeg fortelle dere.

Det regna mandag formiddag, men jeg laget nistemat og pakket sekken allikevel. Jeg tenkte at det gikk jo an å prøve seg ut på tur, selv om det var vått og kaldt ute.  Jeg kjørte inn til Rødungen og parkerte bilen der. Vi fulgte veien et lite stykke før vi gikk inn på stien oppover fjellet.

P1040855

Det regna frisk og det blåste, men jeg ble ikke kaldt og da fortsatte vi bare.Det er båndtvang og jentene gikk selvsagt i bånd. Det var noen sauer hist og her, men ingen som dukket opp akkurat der vi gikk. Heldigvis for det, for Pia er bare helt på styr og skal gjete alle sauser som hun ser 🙂

Vi kom oss opp til Vardhovda.

P1040859IMG_6902

Der så jeg stien som går videre inn til Såtenatten. Jeg hadde egentlig lyst til å gå dit, men det blåste og regna noe skikkelig, derfor stoppet vi på Vardhovda. Det er flott utsikt derifra, også. Fotoapparatet var vått og jeg fikk ikke linsa tørr. Derfor ble noen av bildene ganske så uklare.

IMG_6888IMG_6886P1040869P1040868

Ebbie tar gledesruller selv i regnvær og høyt til fjells.

P1040863

Vi måtte gå ned igjen for å finne oss et lunere sted å ta matpause.

Jeg ble litt våt, og bittelitt kald da vi kom til bilen. Restene av maten ble spist i bilen.

Da vi kom til Låplassen igjen, sovna jentene godt på sofaen. Jeg tente på i peisen og laget meg ertesuppe til middag. Det smakte himmelsk 🙂

IMG_6904

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.